Linn premeerib “Kauni kodu” võitjaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aisa 19 eramu aed. Pildil Helgi Rahnel.
Aisa 19 eramu aed. Pildil Helgi Rahnel. Foto: Urmas Luik

Homme kell 15 annab Pärnu linnapea Mart Viisitamm raekoja väikeses saalis üle konkursi “Kaunis kodu” preemiad.


Žürii vaatas juulist kuni septembrini üle 24  objekti, millest valiti välja kuus võitjat: neli eramaja eri linnaosades, üks korterühistu ja üks teenindusettevõte.



“Kaunis kodu” 2009. aasta võitjaks kinnitati parima väikeelamu kategoorias Kesklinna linnaosas Aisa 19 (omanik Urmas Rahnel), Rääma linnaosas Rohu 56 (omanik Andrus Jõhvik), Ülejõe – Vana-Pärnu linnaosas Linda 2 (omanik Hene Tähiste) ja Raeküla linnaosas Merimetsa 76 (omanik Aino Lankots).



Parima korruselamu kategoorias võitis Kesklinna linnaosas asuv Kanali 2 ja kaunimaks teenindusettevõtteks Pärnu linnas nimetati Lille 2a asuv OÜ Taunex Auto.



Väikeelamute ja korruselamu esindajatele on välja pandud 1500 krooni suurune preemia, kõikidele hoonetele kinnitatav märk ja tänukiri.



Konkursile “Kaunis Eesti kodu” esitatakse 2010. aastal Eesti vabariigi presidendile autasustamiseks eramu Aisa 19, Rohu 56, Linda 2 ja Merimetsa 76, teavitas Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Maria Murakas-Ollo.



Konkursi  eesmärk on väärtustada linnakodanike tehtud tööd oma koduümbruse kaunistamisel, millega muutub meie ühine kodulinn Pärnu kaunimaks.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles