Iseseisvuspartei arvates on IRLil peenike pihus

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Sildnik.
Sven Sildnik. Foto: Urmas Luik

Vastuseks IRLi Pärnu osakonna üleskutsele asuda võitlusse poliitilise ringkäenduse vastu, leiab Eesti Iseseisvuspartei, et just IRL tegi selle sisseviimisega algust.


Eesti Iseseisvuspartei leiab, et poliitiline ringkäendus valitseb kogu Eestis, igas eluvaldkonnas.



„Selle sisseviimisega tegi algust Isamaa/Isamaaliit/IRL, just sellel parteil lasub peasüü tekkinud olukorras. Nüüd IRL hüüab pateetiliselt, et lõpetagem poliitiline ringkäendus! Aga see on ju varga karje, et võtke varas kinni,“ kirjutab kohalike omavalitsuste valimistel Iseseisvuspartei Pärnu esinumber Sven Sildnik.



Eesti Iseseisvuspartei deklareeerib, et ei hakka koos vargaga vargaid püüdma. „Me hoopis loome Pärnu volikogu juures ringkäenduse uurimise komisjoni, mis tegeleks mitte ainult ringkäendusega Pärnus, vaid kogu Eestis, ja seda eelkõige riigikoguparteide osas ja nendest johtuvalt,“ kirjutab Sildnik. „Esimeses järjekorras jääb löögi alla see, kes karjub, et võtke varas kinni. See peaks olema endastmõistetav.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles