Eesti Post avab Pärnus kandekeskuse

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval, 26. oktoobril avab Lao 10 klientidele uksed uus Pärnu kandekeskus, kus on loodud head tingimused postisaadetiste kiiremaks ja lihtsamaks saatmiseks ning kättetoimetamiseks.


Saadetise kättesaamiseks kandekeskuste piirkondades on kolm võimalust: selle saab lisatasuta tellida oma elukohta, sobivasse postkontorisse või sellele järele minna kandekeskusesse, selgitas Eesti Posti kommunikatsiooni- ja turundusosakonna juht Inge Suder.



Kui varem pidi inimene postisaadetistele järele minema postkontorisse, võib ta nüüd tellida kuni 50 kilo kaaluva saadetise kandekeskuste teeninduspiirkondades endale sobivasse asukohta. Oma eelistusest teatamiseks tuleb ühendust võtta Eesti Posti klienditeeninduskeskusega e-posti aadressil info@post.ee, infotelefonil 1661 või saadetise saabumise teatel olevatel kontakttelefonidel.



Pärnu kandekeskus on avatud tööpäevadel 9–19 ja laupäeval 9–15.



Eelmisel kuul avati Pärnu Ülejõe Selveris postkontor.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles