Jõulumäe rattamaraton

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres Sepp

Samsung Estonian Cupi rattamaratonide sarja finaaletapi Jõulumäel võitis Peeter Pruus, teisena lõpetanud Caspar Austa kindlustas endale Eesti suurima rattasarja üldvõidu ja kolmanda koha sai Erki Pütsep. Naistest võidutses nii Jõulumäel kui sarja kokkuvõttes Greete Steinburg.

Jõulumäel startis kõigil distantsidel kokku 1474 ratturit, neist 849 võistles 60 kilomeetri pikkusel põhisõidul, poolmaratoni võttis ette 408 ratturit ja Balbiino lastesõitudes osales 217 väikest rattasõpra. Poolmaratoni finiš oli tuline: Kristjan Johanson edestas napilt Kirill Tarassovit.

Lastesõitudes oli M12 vanuseklassis poistest kiireim Kren Kask ja tüdrukutest Indra Kutser. Kaks aastat nooremate ratturite konkurentsis teenisid esimese auhinna Lauri Tamm ja Elina Tasane ning 7–8aastaste arvestuses jõudsid esimestena finišisse Henri Valmsen ja Anette Sinisalu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles