Motoklubi liikme surnuks peksja tahab süü ümberhindamist

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kruuv kohtusaalis.
Indrek Kruuv kohtusaalis. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Mullu kevadel Pärnus kohaliku motoklubi Klan liikme surnuks peksmises süüdimõistetud mees taotles täna Tallinna ringkonnakohtult süükoorma vähendamist ja oluliselt leebemat karistust.

Vandeadvokaat Ant Nõmmik leidis, et Indrek Kruuvi (33) (varem kandis nime Joan Luide) süüdimõistmine tapmises ja talle mõistetud 11aastane vanglakaristus tuleks tühistada ning ta tuleks uue otsusega süüdi mõista surma põhjustamises ettevaatamatusest, vahendas ERRi uudisteportaal.

Ühtlasi leidis advokaat, et eelnevast tulenevalt tuleks Kruuvile mõista oluliselt leebem karistus. Karistusseadustik näeb ettevaatamatusest surma põhjustamise eest ette kuni kolmeaastase vangistuse.

Kohus langetab otsuse 17. septembril.

Varem kuuel korral karistatud Kruuv peksis eelmise aasta 20. aprillil Pärnus Vana-Rääma 2 kõrvalhoones surnuks motoklubi liikme, kes naabermajas peetud sünnipäevapeole seltsi otsima läks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles