Pärnu muuseum läheb nädalasele remondipausile

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peale põrandakatte vahetamise vajab vahel kõpitsemist mõni eksponaat. Pärnu muuseumi püsiekspositsiooni kuuluv ürgmees langes kellegi pisikese näitusekülastaja ohvriks ja grimeerija Arthur Pakkas pidi teda taastama.
Peale põrandakatte vahetamise vajab vahel kõpitsemist mõni eksponaat. Pärnu muuseumi püsiekspositsiooni kuuluv ürgmees langes kellegi pisikese näitusekülastaja ohvriks ja grimeerija Arthur Pakkas pidi teda taastama. Foto: Urmas Luik

Pärnu muuseum suleb järgmisel nädalal uksed ja kolib muist eksponaate ajutiselt mujale, et vabastada fuajee ja püsiekspositsiooni saali põrand remondiks.

Põrandaremont ei tähenda õnneks midagi tõsist. Nimelt on mullu kevadel avatud muuseumimajas fuajee ja osaliselt ka püsiekspositsiooni saali põrandale tekkinud valkjad laigud, mida hoone renoveerinud AS Eston Ehitus nüüd garantiiremondi korras likvideerib.

Olgugi et laiguline jalgealune ei riiva kuidagi silma ja sobib vanade ning väärikate müüride vahele visuaalselt hästi, otsustas muuseum EPO-kattega põranda ikkagi üle käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles