Piletimäng: Rasmus Rändvee ja Facelift Deeri plaadiesitlus!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Rändvee.
Rasmus Rändvee. Foto: Ardi Truija

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 21. septembril tutvustab Pärnu klubis Sugar täispikal kontserdil oma debüütalbumit tele-show’ “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võitja Rasmus Rändvee koos bändiga Facelift Deer.

Loosime kontserdile välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Rasmus Rändvee ja Facelift Deer osalesid tänavu konkursil “Eesti laul” looga “Dance” või looga “You Got Me”?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 18. septembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Shanoni solist on Taavi Immato või Freddy Toomingas?” õige vastus on Taavi Immato.

Reedel lähevad kaaslasega Pärnu klubisse Vaarikas ansambli Shanon kontserdile Merlin Vassiljev , Raili Järve, Maarja Kyttä, Lena Kaira ja Reelika Tori.

Internetis toimunud piletimängus võitsid neljapäevaks öölokaali Kassa estraadietendusele “Kolmekesi baaris” piletid Sirje Aruste, Katrin Jaanus ja Edvi Maide.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles