Korvpallimeeskonna ambitsioon pole mullusest väiksem

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap, tänavu Pärnu esindusmeeskonna kapteniks valitu, on võistkonnas ühtaegu üks nooremaid ja samas Taavi Hämarsalu järel staažikamaid liikmeid.
Rannar Raap, tänavu Pärnu esindusmeeskonna kapteniks valitu, on võistkonnas ühtaegu üks nooremaid ja samas Taavi Hämarsalu järel staažikamaid liikmeid. Foto: Ants Liigus

Läinud sügisel väljaöeldud soov jõuda Eesti medalimängudele jäi KK Pärnu meestel küll täitmata, aga see ei tähenda, et tänavune latt madalamale seataks.

Täitmata jäi eelmise hooaja teinegi soov võita kordki Eesti meister Kalev/Cramot, ometi võivad klubi mängijad, juhid ja sponsorid, aga ka publik tagasi vaadates pigem rahul olla, sest debüüt Balti liigas päädis alagrupist edasi trügimisega, magusalt võideti Tartu Rocki ja Rakvere Tarvast, elamuslikke mänge pakuti veel ridamisi. Uue tuule said tiibade alla Rain Raadik, Kristjan Kitsing, leedulased Osvaldas Matulionis ja Augustas Peciukevicius, arengus läks edasi Rannar Raap.

Mullune meeskond on eesotsas treeneritega, kellest Priit Vene jätkab jälle Leedus, Rait Käbin võttis vastu Kalev/Cramo pakkumise, laiali, esiviisikumeestest on alles vaid Rannar Raap, esimese ringi vahetusmängijatest Taavi Hämarsalu, varumeestest Olaf Siigur ja Mihkel Kirves.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles