Koonga õpilased teevad turbast õppefilmi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traktori taha haagitud frees, pööraja ja vallitaja teevad ettevalmistuse, et turvas saaks kuivatatud. Foto on illustreeriv.
Traktori taha haagitud frees, pööraja ja vallitaja teevad ettevalmistuse, et turvas saaks kuivatatud. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Koonga kooli õpetajad kirjutavad varmasti keskkonnateadlikkuse projekte, et suurendada õpilastes loodushuvi ja kinnistada nende teadmisi.

Viimaseid sellealaseid ettevõtmisi väikses maakoolis oli keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) 1844eurose toetusega tehtud kahepäevane õppekäik Endla looduskeskusse ja Soomaa rahvusparki, aluseks projekt “Turvas – taastuv või taastumatu loodusvara”.

Koonga põhikooli direktor Ülle Andrea märkis, et projekti sihtrühm olid kolmanda kuni üheksanda klassi õpilased ja õppekäigu tulemusena valmib õppefilm turbast kui meie põhilisest loodusvarast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles