Uus juhataja muutis Pärnu Vee juhtimist

Teet Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AS Pärnu Vesi.
AS Pärnu Vesi. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Sel suvel Pärnu Vee uueks juhatajaks saanud Leho Võrk muutis ettevõtte juhtimisstruktuuri ja varasem tootmisdirektor Lembitu Merdik lahkus Pärnu Veest, finantsdirektor Taimi Vilgasest sai juhatuse nõunik.

Võrgu sõnade järgi muutis ta ettevõtte juhtimisstruktuuri, sest palju tegevusi oli dubleeritud ja puudus selge vastutus. “Kõik tegelesid millegagi, käsuliinid olid paigast ära,” iseloomustas ta Pärnu Vee vana juhtkonda, mis koosnes finantsdirektorist, tootmisdirektorist, arendusjuhist, töökeskkonna spetsialistist, laboratooriumi juhatajast ja tootmisbaasi juhatajast.

Uues juhtimisstruktuuris alluvad juhatajale tehniline teenindus, klienditeenindus ja kommertsteenindus. Nendele juhtide leidmiseks kuulutas Võrk välja majasisese konkursi. Klienditeenindust soovis juhatama hakata kuus, tehnilist teenindust kolm inimest. Kommertsteenindust, mis tegeleks finantsarvestuse, raamatupidamise, planeerimise, hangete, kinnisvarapoliitika ja palju muuga, ei soovinud keegi vedada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles