Kaitseväge hakatakse varustama Saugast

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu asub Eametsa sõjaväelinnakus Lääne kaitseringkond, mis peagi asendub kaitseväe toetusväejuhatuse staabiga, millest juhitakse kogu kaitseväe logistikat.
Praegu asub Eametsa sõjaväelinnakus Lääne kaitseringkond, mis peagi asendub kaitseväe toetusväejuhatuse staabiga, millest juhitakse kogu kaitseväe logistikat. Foto: Ants Liigus

Kahe aasta pärast alustab Pärnu külje all Eametsa sõjaväelinnakus tööd senise kaitseväe logistikakeskuse baasil loodav toetusväejuhatuse staap, mis annab tööd pea 70 inimesele.

Kaitseväe logistikakeskuse ülema kolonelleitnant Kalev Koidumäe teatel jätkab logistikakeskus tegevust uue nime all, kuid tema ülesannete hulk laieneb.

“Logistikakeskuse ülesandeks on kaitseväe ja Kaitseliidu toetamine kõigi vajalike teenuste, materjalide ja varustusega,” selgitas Koidumäe. “Logistikakeskus hangib, ladustab, hooldab ja väljastab üksustele riidevarustust, tehnikat, laskemoona ja relvastust. Peale selle haldab logistikakeskus kõiki kaitseväe hooneid, objekte ja laskeväljasid ning on vastutav kaitseväelaste toitlustamise eest.“

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles