Pärnu maavalitsus liidab osakondi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekonnaseisuosakonnast saab maavalitsuse kantselei koosseisu kuuluv rahvastiku toimingute talitus. Pildil maavalitsuse teise korruse saal, kus abielusid registreeritakse.
Perekonnaseisuosakonnast saab maavalitsuse kantselei koosseisu kuuluv rahvastiku toimingute talitus. Pildil maavalitsuse teise korruse saal, kus abielusid registreeritakse. Foto: Urmas Luik

Detsembrist on Pärnu maavalitsuses senise seitsme osakonna asemel neli: kantselei, arengu- ja planeeringuosakond, haridus- ja sotsiaalosakond ning rahandusosakond.


Sotsiaal-  ja tervishoiuosakond liidetakse haridus- ja kultuuriosakonnaga ning moodustub haridus- ja sotsiaalosakond. Nimetatud osakonna koosseisu luuakse haridus- ja kultuuritalitus, selgitas Pärnu maasekretär Rita Kosenkranius.



Senisest perekonnaseisuosakonnast saab kantselei koosseisu kuuluv rahvastiku toimingute talitus, maaosakonnast aga arengu- ja planeeringuosakonna maatoimingute talitus.   



Raamatupidamise tsentraliseerimise tõttu likvideeritakse 1. jaanuarist maavalitsuse struktuurist rahandusosakond.



Seega jääb järgmise aasta algusest Pärnu maavalitsusse kolm osakonda: kantselei, arengu- ja planeeringuosakond ning haridus- ja sotsiaalosakond. Kantselei allub jätkuvalt maasekretär Rita Kosenkraniusele, arengu- ja planeeringuosakonda juhib Heiki Mägi ning haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja ülesandeid hakkab täitma Epp Klooster.



Maavalitsuse struktuurimuudatuse aluseks on regionaalministri 27. oktoobri määrus, mille eesmärk on lihtsustada maavalitsuste juhtimismudelit ja ühtlustada maavalitsuste struktuure.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles