Pärnu linnavõim hindab Järvesalu lepingut reedel

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Järvesalu.
Vello Järvesalu. Foto: Henn Soodla

Taastusravikeskuse Estonia eelmine juht Vello Järvesalu tõi vahepeal kadunud olnud töölepingu Pärnu linnavalitsusse ja nüüd ootab see juriidilist analüüsi.


Pärnu linnapea Toomas Kivimägi jutu järgi on lepingus kirjas Järvesalule makstavad hüvitised, ent leping sisaldavat ka punkte, mille järgi hiigelsummat maksma ei peaks. „See leping vajab juriidilist hinnangut. Alles siis saab rääkida, kuidas tegutseme edasi,“ ütles linnapea.



Kivimägi sõnutsi kavatsevad linnavalitsuse liikmed ja volikogu esimees reedel arutada, mida „suurejoonelise“ lepinguga edasi teha. „Enne seda saavad koalitsioonipartnerid oma seisukoha võtta,“ märkis ta.



Kui linnapea väitel peaks selguma, et Järvesalule ei oleks pidanud hüvitist maksma, lubas ta võtta seletuse Estonia uuelt juhilt Maarika Kochilt.



5. novembril töölt lahkunud Järvesalule maksti lõpparveks 619 319 krooni.



Pärast Järvesalule hüvitise maksmist tegi Estonia nõukogu esimees Ahti Kõo ettepaneku, et Estonia uus juhataja nõuaks Järvesalule makstud lõpparve tagasi.



Ettepaneku poolt olid Kõo ja Johannes Kass. Nõukogu ülejäänud liikmed Jane Mets, Jüri Lebedev ja Aivar Pärna olid selle vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles