Pärnu linn vahetas välja nõukogude liikmed

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Viisitamm ei kuulu enam SA Pärnu Haigla nõukogusse, Hilvi Viisitamm kutsuti tagasi sanatooriumi Sõprus nõukogust.
Mart Viisitamm ei kuulu enam SA Pärnu Haigla nõukogusse, Hilvi Viisitamm kutsuti tagasi sanatooriumi Sõprus nõukogust. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu linnavalitsus vahetas välja 17 linnale kuuluvate ettevõtete nõukogu liiget.


Senistest nõukogu liikmetest jäid ametisse AS Pärnu Vee nõukogusse kuulunud Jüri Rahu, OÜ Kümbluse nõukogu liige Vladimir Klevtsov ja taastusravikeskuse Sõprus nõukogusse kuulunud Väino Hallikmägi.

Nõukugu liikmed vahetati välja AS Pärnu Vees, OÜ Kümbluses, Pärnu Koolide Sihtasutuses, AS Taastusravikeskuses Sõprus ja sihtasutuses Pärnu Haigla.

Pärnu linnavalitsus otsustas kutsuda tagasi AS Pärnu Vee nõukogu liikmed Hillar Talviku, Jüri Rahu, Urmas Sule, Asso Kommeri ja Toivo Ninnase ning nimetada nõukogu uuteks liikmeteks Eino-Jüri Laarmann, Heiti Hendrikson, Jüri Rahu ning Olavi Post.

OÜ Kümbluse nõukogust kutsuti tagasi Ranno Künnap, Vladimir Klevtsov ja Hillar Talvik ning nimetati nõukogu uuteks liikmeteks Kaja Martinson, Vladimir Klevtsov ja Krista Nõmm.

Pärnu Koolide Sihtasutuse nõukogust kutsuti tagasi Svetlana Tšipurina, Jüri Kukk, Vambo Talu, Erki Melts ja Olav Avarsalu ning nimetati uuteks liikmeteks Pille Tahker, Jaan Urb, Jüri Kask ning Taimi Vilgas.

AS Taastusravikeskuse Sõprus nõukogust otsustati tagasi kutsuda Ivo Kuusk, Jüri Kukk, Väino Hallikmägi, Toomas Õun ja Hilvi Viisitamm. Nende asemele nimetati nõukogusse Leene Soekov, Ene Ruus, Väino Hallikmägi ning Angela Ottender.

Sihtasutuse Pärnu Haigla nõukogust kutsuti tagasi Mart Viisitamm ja Uno Mirme ning nimetati asemele Epp Klooster ja Marika Laidna.

Lisaks nimetas linnavalitsus Pärnu linna kui OÜ Paikre osaniku õiguste teostajaks Pärnu abilinnapea Romek Kosenkraniuse.

Linnvalitsuse protokolli märgiti ka otsus, millega tehakse OÜ Paikre juhatusele ettepanek kutsuda kokku Paikre osanike koosolek, kus omakorda teha ettepanek kutsuda tagasi nõukogu liikmed Cardo Remmel, Vello Järvesalu, Aivar Pärna ja valida uuteks nõukogu liikmeteks Kaja Martinson, Peeter Saunpere ning Rain Jung.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles