Otsitakse linnapeale tööandjat

Teet Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimiskomisjoni liikmed Marina Simkina ja Tiina Roht loosisid erakondade ja valimisliitude järjekorra nimekirjas.
Valimiskomisjoni liikmed Marina Simkina ja Tiina Roht loosisid erakondade ja valimisliitude järjekorra nimekirjas. Foto: Ants Liigus

Pärnu linna valimiskomisjon registreeris eile 229 volikogu liikme kandidaati, kes soovivad järgneva nelja aasta jooksul linna juhtida, pärnakad teevad nende seast valiku 20. oktoobril.

Konkurss on seitse inimest kohale. Pärnakate ette pannakse viie erakonna ja kahe valimisliidu nimekiri. Nende seast valitakse 33-liikmeline volikogu, kes valib linnapea. Linnapea pakub rahvaesindajatele kinnitamiseks abilinnapead ja uus meeskond asub linnaelu korraldama.

Eile loosis valimiskomisjon erakondade ja valimisliitude järjekorra valimisnimekirjas. Esmalt näeb valija sotsiaaldemokraatide, seejärel Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE), Keskerakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL), Toomas Kivimägi valimisliidu, Reformierakonna ning valimisliidu Südame ja Mõistusega kandidaate.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles