Toomas Kivimägi valimisliit kaotas ühe kandidaadi

Teet Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast seda, kui Pärnu linna valimiskomisjoni esimees Tiina Roht oli kandidaadid registreerinud, otsustas Marko Miiter loobuda Pärnu linnavolikokku kandideerimast.
Pärast seda, kui Pärnu linna valimiskomisjoni esimees Tiina Roht oli kandidaadid registreerinud, otsustas Marko Miiter loobuda Pärnu linnavolikokku kandideerimast. Foto: Ants Liigus

Pärast seda, kui Toomas Kivimägi valimisliidu nimekirjas kandidaadina registreeritud Marko Miiter teada sai, et Pärnu Postimees kavatseb tema kolme aasta tagusest vägivallajuhtumist kirjutada, loobus mees Pärnu linnavolikogusse kandideerimast.

“Kas te kirjutate sellest siis ka, kui ma loobun?” küsis Miiter reede pärastlõunal, kui nimekirjad olid ametlikult juba kinnitatud. Kuuldes, et registreeritud kandidaadi loobumise põhjusi tuleb igal juhul valijatele selgitada, palus ta saata küsimused kirjalikult.

Miiteril oli pärnakatele öelda järgmist: “Mina, Marko Miiter, ei kandideeri volikogusse. Palun antud teemakäsitlus lõpetada.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles