Heli Künnapas: Hariliku perekonna kaitseks

Heli Künnapas
, kirjanik, kolme lapse ema
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heli Künnapas.
Heli Künnapas. Foto: PP

Läinud nädalal toimus Tallinnas konverents “Kristliku demokraatia panus Põhjamaades“. Esinejate nimekiri oli auväärne, koosnedes kirikute juhtidest, ministritest, eri riikide parlamendiliikmetest ja suursaadikutest. Kristliku demokraatia panuse üle arutledes oleks võinud sellises seltskonnas teemad muutuda väga filosoofiliseks, kuid reaalselt jäi lõpuks ühtselt kõlama perekonna olulisus ja mure praeguse olukorra üle.

Perekonda kuuluvad mees, naine ja lapsed. Eri põhjustel leidub väiksema liikmete arvuga perekondi (üksikvanemad), kuid sel juhul on lihtsalt ühe osalise koht täitmata.

Rain Jung kirjutas (vt Rain Jung, “Kapist välja või kappi sisse ehk homoabieludest ja muustki”, PP 14.09) üha tugevamalt esilekerkivast homopaaride pooldamisest. Sama küsimus pani muretsema kristliku demokraatia sõlmküsimusi arutaval konverentsil osalejaid. Nagu Jung mainis, ei ole küsimus homoseksuaalide sallimises või nende taunimises, küsimus on propagandas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles