Õppenõustamiskeskus kutsub avatud uste päevale

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus Metsa 1 teisel korrusel asuv Pärnu õppenõustamiskeskus.
Pärnus Metsa 1 teisel korrusel asuv Pärnu õppenõustamiskeskus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Kahekümneaastaseks saav Pärnu õppenõustamiskeskus ootab 28. septembri keskpäevast alates huvilisi lahtiste uste päevale, kus võib osaleda töötubades ja vestlusringis ning uudistada näitust.

„Kas teadsite, et Pärnu õppenõustamiskeskus pakub tasuta logopeedilist, eripedagoogilist, psühholoogilist, sotsiaalpedagoogilist ja karjäärinõustamist? Tulge külla ja tutvuge meie võimalustega,“ kutsub õppenõustamiskeskuse juhataja Lea Mardik ja lubab sünnipäeva puhul külalistele kingitusi jagada.

Lahtiste uste päeval saab kuulda nii pere- kui mänguteraapia võimalustest probleemide lahendamisel. Töötube juhendavad pereterapeut Anne Toiger ja mänguterapeut Jelena Krjutškova.

Eneseabi töötubades tuleb juttu sellest, kuidas oma emotsionaalseid seisundeid parandada, kuidas endale sobivat toitu testida ja (toidu)sõltuvust vähendada.

Kõigil, kes end kirja panevad, on võimalus teha kutsevaliku teste. Oodatud on nii noored kui täiskasvanud. Karjääritestide tegemist juhendab ja tulemustest lähtuvalt nõustab karjäärinõustaja Kätlin Muru.

Lastevanemate vestlusringi „Alaealised ja meelemürgid“ veavad sotsiaalnõustaja Maarja Burket, karjäärinõustaja Maris Mets ja noorsoopolitseinik Keiju Püvi, vestlusringi „ Pere roll lapse ja noore arengu toetajana“ juhatavad aga psühholoog Kaire Külaots ja sotsiaalnõustaja Marianna Metsla.

Õppenõustamiskeskuses on avatud näitus „Mäng on väikese inimese töö“, mis annab ülevaate kõnearendus- ja õppemängudest, mida lapsevanemad saavad oma lapse arendamisel kasutada. Eripedagoogilist ja logopeedilist nõu jagavad eripedagoogid-logopeedid Margit Tamm ja Signe Leht ning logopeed Riina Leok.

Kõigisse töötubadesse on vaja end eelnevalt kirja panna kas õppenõustamiskeskuse telefonil või meiliaadressil, info leiab kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles