Pärnumaa tublimad koolid riigis endiselt esireas

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpetajaskond oli selle õppeaasta esimeses õppenõukogus rõõmsa meelega: selleks oli ka põhjust, sest kool on kevadiste riigieksamitulemuste põhjal jätkuvalt üks riigi parimaid koole.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpetajaskond oli selle õppeaasta esimeses õppenõukogus rõõmsa meelega: selleks oli ka põhjust, sest kool on kevadiste riigieksamitulemuste põhjal jätkuvalt üks riigi parimaid koole. Foto: Urmas Taul

Pärast enam-vähem kolm kuud kestnud andmete töötlemist avaldas SA Innove tänavuste riigieksamite statistika, mille põhjal parimaid tulemusi saavutanud koolide loend on mullusega võrreldes suuresti sama.

Pärnumaa jaoks tähendab toodud tõdemus, et eksamitulemuste tabeli eesotsas on taas Sütevaka humanitaargümnaasium, temast mitte palju maas aga Koidula kool ja Pärnu ühisgümnaasium.

Kõrgeimal kohal triost, nagu just kirjutatud, on Sütevaka, kes on mulluselt seitsmendalt kohalt tõusnud viiendaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles