Pärnumaal kogub Zapadi varjus hoogu Lääne torm

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
On oluline, et reservõppekogunemisele bussi või isikliku sõidukiga saabuvad mehed võtaks kompensatsiooni saamiseks kaasa oma arveldusarve numbri, auto dokumendid või bussipileti.
On oluline, et reservõppekogunemisele bussi või isikliku sõidukiga saabuvad mehed võtaks kompensatsiooni saamiseks kaasa oma arveldusarve numbri, auto dokumendid või bussipileti. Foto: Ants Liigus

Samal ajal kui sealpool idapiiri võtab õppus Zapad (Lääs – A. P.) üha mastaapsemaid ja ähvardavamaid vorme, tehakse Pärnu külje all Eametsa baasis viimaseid ettevalmistusi Pärnumaal järgmisel nädalal algavaks kaitselahingute pidamisele keskenduvaks jalaväepataljoni reservõppekogunemiseks “Lääne torm”.

Ehkki kummalgi pool piirijoont toimuvate õppuste ajastuse ja koodnimetuste kokkuklapp intrigeerib, on see siiski pelgalt juhus.

“See, mis toimub meie naabri juures praegu ja kui suureks ta on ajanud oma niinimetatud banditismivastase võitluse, ei ole mingil kujul seotud Eesti üksuste normaalse välismissiooniks valmistumise õppega või siis reservi koolitamisega,” ei ole toimuma hakkav teabeohvitseri kapten Priit Rööbi sõnu kasutades mitte mingil juhul väikse venna kiirelt väljamõeldud vastukäik idanaabri toimetamistele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles