Piletimäng: nautle kantrimuusikaliga Endlas!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vlassov muusikalis "Viimane kauboi".
Jüri Vlassov muusikalis "Viimane kauboi". Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Sel hooajalgi on Endla teatri suures saalis võimalik vaadata lõbusat kantrimuusikali “Viimane kauboi”, milles astub külalisena üles särav Tanja Mihhailova. Järgmisel nädalal mängitakse muusikali laupäeval, 5. oktoobril.

Loosime “Viimase kauboi” 5. oktoobri etendusele välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Endla teater alustas oma tänavust hooaega 14. septembril draamaga “Vaikus” või melodraamaga “Armastuse õigekiri”?

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 2. oktoobri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Tõnu Trubetsky on Vennaskonna või The Tuberkuloitedi pikaaegne eestvedaja?” õige vastus on Vennaskond.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega Pärnu kuursaali kontserdile, millel Vennaskonna kõrval esinevad The Tuberkuloited ja Infektsioon, Siim-Andres Kivisalu, Meelike Nõmm ja Liis Kiirats.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles