Piletimäng: Peeter Ojale aitab jamast!

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Oja.
Peeter Oja. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Monoteater toob kohalike omavalitsuste valimiste eel lavale Peeter Oja sõgedalt naljaka stand-up-etenduse “Nüüd tõesti aitab jamast”, mida mängitakse oktoobris üle Eesti 18 korral. Pärnu kontserdimajas saab etendust vaadata vaid korra, tuleval pühapäeval, 13. oktoobril.

Loosime “Nüüd tõesti aitab jamast” 13. oktoobri Pärnu etendusele välja 3 x 2 pääset!

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kes on need kaks, kes on koos Peeter Ojaga etenduse “Nüüd tõesti aitab jamast” autorid?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 9. oktoobri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Endla teater alustas oma tänavust hooaega 14. septembril draamaga “Vaikus” või melodraamaga “Armastuse õigekiri”? õige vastus on “Armastuse õigekiri”.

Laupäeval saavad koos kaaslasega vaadata Endla suures saalis lõbusat muusikali “Viimane kauboi” Heli Tamm, Ene Vahtra ja Imre Tõniste.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles