Vene talu lõpetab teemakuud ühispeoga

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ljubov Petrova.
Ljubov Petrova. Foto: Erakogu

Audru vallas Soomra külas Vene talu pidavad perenaine Ljubov Petrova ja noorperenaine Veronika Meibaum on kohaliku omaalgatuse programmi ja kultuurkapitali toel teinud maist alates vene rahvuskultuuri teemakuid, mis kulmineeruvad sel pühapäeval Kihlepa rahvamajas toimuva tasuta kontserdi, ühisnäituse ja peoga.

Päev rahvamajas hõlmab balalaikamängu meistri Ilja Lunini kontserti, eesti ja vene rahvatantsu- ja laulukollektiivide esinemisi, Pavlovski Posadi räti sidumise ja kandmise meistriklassi, talismannuku tegemise õpituba, ravimtaimeteede tutvustust ja degustatsiooni Mercedes Merimaalt ning soojendava meejoogi valmistamist.

Tutvustatakse Vene talu teemakuude raames toimunud näitusi ja tänatakse väljapanekute tarbeks oma esemeid laenanud inimesi. Kihlepa rahvamajas saab tutvuda ühtlasi kohalike käsitöö ja loodustoaga ning kohalikud perenaised on osalejate jaoks valmis keetnud supi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles