Noored mängivad taas eluga

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla ja politsei plaanivad ühist projekti, millega soovitakse kaardistada noorte ohtlikke tegevusi ja teadvustada, milliseid tervisehäireid mingi tegevus võib tekitada.
Pärnu haigla ja politsei plaanivad ühist projekti, millega soovitakse kaardistada noorte ohtlikke tegevusi ja teadvustada, milliseid tervisehäireid mingi tegevus võib tekitada. Foto: Ants Liigus

Kui hiljuti suri Pärnus tulemasinagaasi sisse hinganud nooruk, siis väidetavalt levivad Pärnu koolinoorte seas teisedki eluohtlikud mängud, millest teavitamiseks ja hoiatamiseks on plaanis eriprojekt.

Pärnu Postimees sai anonüümse vihje, nagu levivat Pärnu koolinoorte seas nn black out’i tekitamine. “Surutakse rinnale nagu südamemassaažis, kuni laps minestab. See lööb südame rütmi paigast ära, kui töötavale südamele seda teha,” kirjeldati vihjes. “Lapsed arvavad, et see on väga lahe.”

Anonüümsust palunud lapsevanem, kelle üheksa-aastane laps õpib ühes Pärnu koolis, rääkis Pärnu Postimehele, kuidas lapsed kägistavad üksteist koolis sooviga tekitada teadvusetu olek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles