Pärnumaa koolid spordivad heades tingimustes

Urmas Hännile
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme kaugelt üle poole sajandi tagasi rajatud staadioni renoveerimine maksis Saarde vallale küll 728 564 eurot, ent linnakese noored ja vanad saavad veel ühe suurepärase sportimispaiga.
Kilingi-Nõmme kaugelt üle poole sajandi tagasi rajatud staadioni renoveerimine maksis Saarde vallale küll 728 564 eurot, ent linnakese noored ja vanad saavad veel ühe suurepärase sportimispaiga. Foto: Ants Liigus

Haridusministeeriumil valmis ülevaade Eesti põhikoolide, gümnaasiumide, kutseõppeasutuste, rakenduskõrgkoolide ja ülikoolide sportimistingimustest.

Jaanuarist septembrini väldanud teabe kogumine hõlmas 99 protsenti aasta alguses tegutsenud õppeasutustest, mille õppeakavas oli kehaline kasvatus. Uuring viib selle läbitöötaja kurssi koolide spordivahenditega varustatuse, koolides kasutatavate sportimispaikade ja tunnivälise tegevusega koolide spordiringides. Töö toob välja, millist spordiinventari ja kui palju on koolides vajaka.

Pärnul patt nuriseda

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles