Lõvid kutsuvad koertele kuute ehitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leo klubi Pernau kutsub kõiki huvilisi reedel ehitama Pärnu kodutute loomade varjupaiga asukatele uusi kuute.

Oodatud on igas vanuses ja koosseisus võistkonnad, kutsus ürituse üks organisaatoritest Helen Ojamets. “Võivad tulla nii lapsed kui täiskasvanud,” lisas ta.

Et vajalikul hulgal töövahendeid varuda, oleks hea oma kahe- või kolmeliikmeline võistkond aegsasti registreerida, selleks võib helistada kas numbril 5813 9619 või kirjutada meiliaadressil kutsumaania@hotmail.com.

Kuutide ehitus läheb lahti kell 11 Pärnu Koidula gümnaasiumi töökojas. Organisaatorid on muretsenud vajalikud lauad, pleki, naelad ja puiduimmutusvahendid.

“Hindame originaalsust, kvaliteeti ja praktilisust,” sõnas Ojamets. “Kuna kuudid peavad olema varjupaigale kasutuskõlblikud, peaks olema katus eemaldatav, seinad topeltlaudisega. Meie pakume välisvoodriks männilauda ja sisevoodriks kaselauda.”

Kõik muud vajalikud vahendid kuudi kaunistamiseks ja eriliseks muutmiseks tuleb igal võistkonnal ise kaasa võtta. Parimatele on korraldajad varunud hulgaliselt auhindu.

Rahvusvahelise Lions klubi raames Pärnus Leo klubi Pernau nime all tegutsevad noored on kohaliku loomade varjupaigaga sidet pidanud juba pikka aega. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles