Külvar Mand tagandati Pärnu haigla juhatusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SA Pärnu Haigla nõukogu  kutsus tänasel koosolekul juhatuse liikme kohalt tagasi Külvar Mandi (pildil).
SA Pärnu Haigla nõukogu kutsus tänasel koosolekul juhatuse liikme kohalt tagasi Külvar Mandi (pildil). Foto: Urmas Luik

UUS! SA Pärnu Haigla nõukogu kutsus tänasel koosolekul juhatuse liikme kohalt tagasi Külvar Mandi. Tagasikutsutud juhatuse liikme kohale uut liiget ei määratud, seega jääb Pärnu haigla juhatus kolmeliikmeliseks senise nelja asemel.

Nõukogu kutsus Külvar Mandi juhatuse liikme kohalt tagasi juhatuse liikme lepingu rikkumise ning haigla tööpõhimõtete ja vajaduste eiramise tõttu, teatas Pärnu haigla avalike suhete juht Eda Amur.



“Haigla juhatuse liikmete ülesanded on valdkonniti jagatud ja selle kohaselt oleks Külvar Mand pidanud tegutsema haigla kriisijuhina. Ilmne kohustuste eiramise näide on see, et kahe aasta jooksul ei ole isegi hakatud ette valmistama Pärnu haigla kriisireguleerimise plaani ning tegevuskava tervishoiualases hädaolukorras,” ütles Pärnu haigla nõukogu esimees Mart Viisitamm.



„Seadmata vähimalgi määral kahtluse alla Külvar Mandi pädevust arstina, tuleb tunnistada, et Pärnu haigla ei saa lubada sellise olukorra jätkumist, kus suure vastutusega juhatuse liige ei täida üldse juhatuse liikme ülesandeid ning on muuhulgas jätnud välja töötamata süsteemi, mis tagaks patsientide abistamise ka kriisiolukorras. Patsientide ravimine on väga suure vastutusega meeskonnatöö, kus tulemuse saavutamiseks peavad kõik meeskonnaliikmed täitma neile määratud ülesandeid,” ütles Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule.



„Tegin Külvar Mandile ettepaneku jätkata Pärnu haiglas tööd arstina,” ütles Urmas Sule.



Pärnu haigla kriisireguleerimise plaani ja tegevuskava väljatöötamist hakkab juhtima haigla ravijuht dr. Veiko Vahula. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles