Raili Mengel-Sünt: Poliitikud tulevad ja lähevad, tegusad maainimesed on ja jäävad ning loovad endale väärilise elu- ja töökeskkonna, olenemata valitsejatest

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Rõõmu valmistab, et vaatamata oma kiirele elutempole, olen saanud kaasa aidata maaelu edendamisele mitmel tasandil,” mainis Raili Mengel-Sünt.
”Rõõmu valmistab, et vaatamata oma kiirele elutempole, olen saanud kaasa aidata maaelu edendamisele mitmel tasandil,” mainis Raili Mengel-Sünt. Foto: Urmas Luik

Tahkuranna vallas, oma kodukohas, näeb Raili Mengel-Sünti harva, sest ta ajab mööda riike Eesti maaturismi asju, ikka selle nimel, et meie ettevõtlikel oleks tahtmist ja tuge pakkuda seda, mis põlvest põlve eestimaine.

MTÜ Eesti Maaturismi tegevjuht, energiline neljandasse kümnesse jõudnud Raili Mengel-Sünt köidab vestluskaaslasi ja kuulajaid oma särava isiksuse ja avara mõttemaailmaga.

Esmaspäeval esineb ta Euroopa Liidu pealinnas Brüsselis järjekordsel Euroopa piirkondade ja linnade nädalal “Open Days 2013”, osaleb töögruppides ja teeb ettekande. Järgneb turismimess Peterburis ja siis rahvusvaheline konverents Viljandis, mille peateema on kultuuripärandi kasutamine maaturismis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles