Kadri Simson: Viisitamme väited ei vasta tõele

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson
Kadri Simson Foto: Peeter Langovits / Postimees

„Mina ei ole koos Viisitammega käidelnud suures koguses tundmatut päritolu sularaha," kommenteeris Keskerakonna endine peasekretär ja lähenevatel valimistel Pärnu linnapeaks pürgiv Kadri Simson partei endise tegevsekretäri Mart Viisitamme väiteid Keskerakonna büroo tegevuse kohta.

„Ma pole kunagi vaidlustanud rahakassa olemasolu büroos, kuid selles sisalduv raha on olnud selgetest allikatest ja dokumenteeritud. Sularaha koguse suhtes on selge aruandlus ka erakonna majandusaasta aruandes, millest selgub, et näiteks eelmise aasta lõpus oli sularaha kassas 6449 eurot,“ teatas Simson.

Kolm kevadet tagasi võttis Simson Viisitammelt üle Keskerakonna Pärnu piirkonna juhtimise. „Ma olen pidanud korrastama temast mahajäetud segadusi piirkonna eelarves ja kogema sellest alates temapoolset mustamist. Erapooletu pilguga vaatlejad saavad aru, et rünnak kaks nädalat enne valimisi ütleb rohkem tema kui minu kohta,“ teatas Simson.

„Tarmo Lausingu ja Henri Kaselo väited on saanud minu poolt ammendavad selgitused, samuti on need ümber lükanud endine finantssekretär Ain Seppik,“ lisas Kadri Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles