Ülejõe gümnaasium ei sõdi reformidele vastu

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasesinduse liikmed Mareli Reinhold, Kairi Janson ja Heleri All arvavad, et Ülejõe gümnaasiumist võiks saada kultuuriõppele pühendunud gümnaasium.
Õpilasesinduse liikmed Mareli Reinhold, Kairi Janson ja Heleri All arvavad, et Ülejõe gümnaasiumist võiks saada kultuuriõppele pühendunud gümnaasium. Foto: Urmas Luik

Riigigümnaasiumi loomine Pärnus tähendab segadust teistegi linnagümnaasiumide seas: kes peab vahetama maja ja nime, kes muutma sisu. Ülejõe gümnaasiumil tuleb ilmselt loobuda gümnaasiumiastmest.

“Anname oma panuse, et meie gümnasistid saaksid kooli siin majas heade tulemustega lõpetada, ja töötame selle nimel, et tulevikus muutuda linna parimaks põhikooliks,” võttis Ülejõe gümnaasiumi direktor Margus Veri kooli juhtkonna seisukohad kokku.

“Tundub, et riik kavatseb gümnaasiumihariduse täielikult oma vastutusele võtta. Võimalik, et mõne aasta pärast on igal pool ainult riigigümnaasiumid,” ei näe direktor vajadust koolisüsteemi korrastamisele vastuvoolu ujuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles