Sunset Club alustab juba mõne päeva pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Osaühingu Argocenter omanikud Andres Õunap ja Henri Lagi loodavad kolme aasta jooksul, mil nende rendileping kehtib, Sunseti taas tippu tõsta.

Rannahoones on osa ruume juba remonditud, käib Kapteni salongi sisustamine. Õunap tunnistab, et Lauri Laubre ajast pärit nime Sunset Club kavatsetakse edaspidigi kasutada, sest see on suurepärane ja rahvas on nimega harjunud.

Küll peab Õunap valeks eelmiste rentnike majandamist, sest hoone oli päeval suletud.

Süüagi pakutakse

“Meie kavatseme maja juba kell kümme hommikul lahti teha, et rannaline saaks siit süüa-juua ja kõike, mida meil on pakkuda,” rääkis Õunap.

See, et kunagises Rannahoones taas süüa saab, ongi tõenäoliselt kõige suurem muudatus. “Meie peakokk on Soomest ja tal on palju huvitavaid mõtteid,” ütles Õunap.

Tallinlasena peab ta Pärnu randa Eestis väga perspektiivikaks kohaks ja on seetõttu rõõmus, et kunagine menukas “Bacardi Feeling” siia sel aastal tagasi tuleb. Mitu tasuta üritust kavatseb suvel Pärnu rannas korraldada Coca-Cola Eesti AS.

Tallinnast Pärnusse

Rannahoonet haldama sattusid tallinlased Pärnu sadama kaudu, kus purjetamisega tegeleval Õunapil on palju tuttavaid. “Kuulsin, et Rein Kilk, kes eelmisel aastal hoone linnalt rendile võttis, otsib kedagi, kes siin tegutsema hakkaks,” rääkis ta.

Õunapile väljakutse meeldis. Talle on Tallinnas kuulunud restoran Mefisto ja ööklubi Othello, kogemusi tal jätkub.

Maja arengut ei planeeri Argocenteri omanikud üksi, vaid arutavad kõiki plaane Kilgiga.

“Soovime maja restaureerida, teha seda atraktiivsemaks,” ütles Õunap.

Mullu rääkis Kilk, et taastab kunagise rannahoone. Õunap selgitas, et Kilk pidas silmas kogu kompleksi. Nimelt oli rannahoone krunt varem hulga suurem, millalgi jagati see kaheks ja nüüd on teine pool müügis. See peaks aga tingimata kuuluma rannahoone juurde, et kompleksi korralikult arendada.

Õunap on veendunud, et maja saab edukalt tegutseda vaid juhul, kui peremees on iga päev kohal. Tema kavatseb tegevjuhina just nii käituda.

Viiel päeval nädalas on Sunsetis kohal programmijuht Antti Indov. Kõik ülejäänud töötajad palgatakse Pärnust.

1. juunist alustab Sunset suvehooaega ja on avatud iga päev. Õunap loodab, et kui ilm läheb paremaks, tuleb ka külastajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles