Teleklipid hakkavad Pärnu suve reklaamima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linnajuhid plaanivad suvist Pärnut reklaamida ühes kommertstelekanalitest imagoklippidega, mis rahvast suvepealinna peaksid meelitama.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõuniku Romek Kosenkraniuse teatel on kaalumisel Ahti Puuderselli veetava suvesaate “Pärnu suvi” toetamine ja selle kõrval plaanitakse kollaazhidena ülesehitatud reklaamklippide tellimist. Imagoreklaamide tootmisel kasutataks lõike Pärnu eelmiste aastate suvesündmustest. Samuti on Kosenkraniuse sõnutsi saavutatud kokkulepe Eesti Televisiooniga, et linna kultuurisündmused leiaksid koha riigitelevisiooni kultuurireklaamide seas.

Praegu pole linnajuhid veel konkreetseid otsuseid teinud, kes hakkab linna reklaamikampaania tarvis klippe tootma ja millises telekanalis neid näitama hakatakse. Suvistele teleprojektidele kulutamiseks on linnavalitsusel kokku 100 000 krooni. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles