Lottemaa teemapark ostab hankega mööblit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Ernitsa nägemus tulevasest Lottemaast. 1. Pääsla 2. Leiutajateküla asutaja lepatriinu Uku mälestussammas 
3. Mini-Leiutajateküla 4. Maisipulkade masin 5. Bruno maja 6. Jäneste maja 7. Staadion 8. Lotte maja 9. Oskari töökoda 10. Lotte lennumasin 11. Vesiveski ja sild 12. Skulptuuride park 
13. Sigade maja 14. Tuulik 15. Laadaplats 16. Giovanni maja (teater) 17. Fluffy maja (söögikoht) 18. Parvedega üle tiigi tõmbamise koht 19. Muttide maja (maa all ja pole plaanil näha). Tegemist on ideekuvandiga, mitte päris asendiplaaniga.
Heiki Ernitsa nägemus tulevasest Lottemaast. 1. Pääsla 2. Leiutajateküla asutaja lepatriinu Uku mälestussammas 3. Mini-Leiutajateküla 4. Maisipulkade masin 5. Bruno maja 6. Jäneste maja 7. Staadion 8. Lotte maja 9. Oskari töökoda 10. Lotte lennumasin 11. Vesiveski ja sild 12. Skulptuuride park 13. Sigade maja 14. Tuulik 15. Laadaplats 16. Giovanni maja (teater) 17. Fluffy maja (söögikoht) 18. Parvedega üle tiigi tõmbamise koht 19. Muttide maja (maa all ja pole plaanil näha). Tegemist on ideekuvandiga, mitte päris asendiplaaniga. Foto: PP

OÜ Lottemaa Teemapark ostab hankega disain-puitmööblit.

Pakkujal peab olema kogemus viimase kolme aasta jooksul vähemalt kolme avalikus kasutuses olnud või oleva puidust eritellimusmööbli tootmisel, selgub hanketeatest. Pakkuja dekoraator peab omama erialast haridust või dekoraatori-butafoori kutsetunnistust ning töökogemust vähemalt kahes dekoratsioonide või butafooria tootmise projektis.

Hanke eeldatav maksumus ilma käibemaksuta on 170 000 eurot. Lepingu kestus on kuus kuud ja pakkumuste esitamise tähtaeg 25. oktoober.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles