Võimuliit kinnitas kursi vääramatust

Kalev Vilgats
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üksteisemõistmises allkirjastasid ühisavalduse linnapeakandidaadid Andres Metsoja, Andrei Korobeinik, Toomas Kivimägi ja Piret Hallik-Sass. Monoliitmüürina on võimuliit koondunud haridusküsimuses oma juhi ümber.
Üksteisemõistmises allkirjastasid ühisavalduse linnapeakandidaadid Andres Metsoja, Andrei Korobeinik, Toomas Kivimägi ja Piret Hallik-Sass. Monoliitmüürina on võimuliit koondunud haridusküsimuses oma juhi ümber. Foto: Ants Liigus

Pärnu võimuliitu kuuluva kolme erakonna ja ühe valimisliidu linnapeakandidaatide eile allkirjastatud ühisavaldus kinnitab linnavõimu vankumatut kavatsust jätkata koolivõrgu korrastamist.

Allakirjutanud kinnitasid, et tööd jätkatakse Pärnu linnavolikogus vastu võetud ”Pärnu linna haridusvaldkonna arengukava 2013–2025“ ja ”Pärnu linna arengukava aastani 2025“ otsustest lähtudes. Osaliste seisukohad haridusvõrgu korrastamise osas pole muutunud ja allakirjutanud toetavad üksmeelselt koolivõrgu korrastamist.

Valimiseelse populismi vastu

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles