Juhtkiri: Tulgu aktiivsem volikogu

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Täna peab nelja aasta eest ametisse astunud Pärnu linnavolikogu koosseis oma viimase istungi ja uue nädala alguseks on selgunud, millistele rahvaasemikele pärnakad oma usalduse seekord kingivad.

Pea kõik erakonnad ja valimisliidud ehitasid oma kampaania suures osas üles liidrile, kuigi aeg-ajalt ikka kõlas õige mõte, et valimistel osalemine ja tulemuse saavutamine on eelkõige tiimitöö. Rohkem pildile nii ülekantud kui otseses mõttes mahtusid siiski esinumbrid, keda linnapeakandidaatidena esitleti. Seetõttu tulebki veel kord meelde tuletada, et sel nädalal valitakse volikogu, mille esimene ülesanne on linnavalitsus kinnitada. Linnapead ega abilinnapäid rahvas valida ei saa, see selgub koalitsioonikõneluste käigus.

Täna viimast korda koosistuva volikogu koosseisu kohta märkis ajakirjanik Teet Roosaar Pärnu Postimehe veergudel kokkuvõtlikult, et Toomas Kivimägi juhtis neli aastat Pärnu linnavolikogu oma tahte kohaselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles