Keskkonnainspektsioon viis loodusmaja merele

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodusmaja direktor Tiina Ross ja keskkonnainspektsiooni Lääne regiooni juhataja Teet Sepp korraldavad koostööd.
Pärnu loodusmaja direktor Tiina Ross ja keskkonnainspektsiooni Lääne regiooni juhataja Teet Sepp korraldavad koostööd. Foto: Erakogu

Läinud teisipäeval võis mõnigi Pärnu rannakalur üllatuda, kui nägi end kontrollima tulnud keskkonnainspektsiooni kaatri pardal inspektsiooni Lääne regiooni juhatajat Teet Seppa ja näiliselt asjasse puutumatut Pärnu loodusmaja direktorit Tiina Rossi.


Tegu oli ühest küljest patrullreidiga, kus kapteniroolis oli juhtivinspektor Heino Afanasjev, teisalt inspektorite ja loodusmaja töötajate esimese ühise reisiga Pärnu lahele, mis tulenes veebruaris keskkonnainspektsiooni ja loodusmaja vahel allkirjastatud koostööleppest.



“Koostöös keskkonnainspektsiooni Lääne regiooni inspektoritega tahame loodusmaja poolt pakkuda nii õpilastele kui täiskasvanutele keskkonnahariduslikke programme merel ja laidudel,” rääkis Ross.



Pärnu loodusmajas töötav merebioloog Jüri Tenson, kes juba esimesel ühisel meresõidul veeproove võttis, lisas, et nad ei kavanda mere-ekskursioone, vaid õpilased teevad linnuvaatlusi ja -loendamisi ning muidugi võtavad veeproove.



“Käsi peab merel ikka märjaks saama,” rõhutas Tenson kavandatava tõsidust.



Sel meresõidul tegid veeproove võttes käed märjaks nii Lääne regiooni inspektor-nõunik Dora Kukk, loodusmaja asedirektor Merle Einola kui ringijuht Riho Ross.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles