Kadri Simson: Pärnu volikokku pole ma lubanudki tulla

Eno-Gerrit Link
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Simson.
Kadri Simson. Foto: PP

Keskerakonna Pärnu linnapeakandidaat Kadri Simson ütles, et kuigi ta tahtis väga Pärnu linnapeaks saada, pole ta volikokku tulla lubanud, vahendas ERRi uudisteportaal.

ETV valimisõhtu saatejuht Urmas Vaino ütles, et vaadates Keskerakonna nimekirja tagumist osa, on Kadri Simsoni häältesaak kümnetes kordades üle järgmise osaleja tulemusest. Vaino küsis Simsonilt kinnitust selle kohta, et riigikogust Pärnu volikokku ta tulemas ei ole.

"Eks me siin Toomas Kivimägiga teeme oma meeskonnakaaslastele mõlemad karuteene. Kuna nii minu kui tema toetus on nii suur, siis järgi tulevad inimesed on pidanud ebaõiglaselt väikese häälte tulemusega leppima."

Simson ütles, et soovis südamest tulla Pärnu linnapeaks, ent lisas, et volikokku tulla ta ei lubanudki. "Volikokku pole ma lubanudki tulla, sest opositsioonis volikogus suudavad minu nimekirja inimesed seda rolli täita," rääkis Simson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles