Lottemaa ehitus võib alata lähinädalail

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui EAS raha annab, läheb Pärnu külje all Tahkuranna vallas, kohas, kus praegu lagunevad Nõukogude armeest jäänud rajatised, juba lähinädalatel Lottemaa ehitamiseks.
Kui EAS raha annab, läheb Pärnu külje all Tahkuranna vallas, kohas, kus praegu lagunevad Nõukogude armeest jäänud rajatised, juba lähinädalatel Lottemaa ehitamiseks. Foto: Ants Liigus

Aastaid oodatud ja korduvalt edasi lükatud Lottemaa ehitus võib alata juba enne, kui oktoobrist saab november. Seda juhul, kui EAS rahuldab Lottemaa Teemapark OÜ taotluse 4,5 miljonile eurole. Otsus selle kohta sünnib tõenäoliselt juba lähipäevadel.

“Päästik on juba viimase piiri peal vinnas,” ennustas Lottemaa Teemapark OÜ juhatuse liige ja vastutav projektijuht Rein Malsub kohe-kohe kõlavat avapauku. “Praegu tegeleme sellega, et ehitustööd saaksid alata lähima paari nädala jooksul,” kinnitas ta.

Just täna on see päev, kui saab ümber kuu algul lõppenud ehitushanke vaideperiood. Misjärel, kui keegi hanke tulemusi ei vaidlusta, saab Lottemaa Teemapark OÜ juba homme teemapargi ehitaja välja kuulutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles