Lasteaias Trall tahetakse avada eesti-vene keele õpperühm

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasteaias Trall alustab 2015. aasta sügisel õppetööd esimene keelekümblusrühm kolmeaastasi lapsi, kellest pool on eestlased ja pool venekeelse koduga lapsed.
Lasteaias Trall alustab 2015. aasta sügisel õppetööd esimene keelekümblusrühm kolmeaastasi lapsi, kellest pool on eestlased ja pool venekeelse koduga lapsed. Foto: Urmas Luik

Kolmapäeval kohtusid Tallinnas Viru hotelli konverentsikeskuses Eesti viie lasteaia juhtkonnad ja õpetajad, kes hakkavad 2015/2016. õppeaastal lasteaiarühmades tööle kahesuunalise keelekümbluse tingimustes. Pärnu lasteaed Trall nende hulgas.

“Kahesuunaline keelekümblus on uus ja värske lähenemine keeleõppes,” selgitas SA Innove keelekümbluskeskuse juhataja Natalja Mjalitsina, kes ühtlasi kureerib õpetajate ettevalmistust keelekümbluseks.

Viies lasteaias kokku kuues rühmas üle Eesti alustavad 2015. aasta sügisel õppetööd lasteaiarühmad, kus on koos nii eesti kui vene kodukeelega lapsed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles