Kivimägi koalitsioonikõneluste nurjumist ei pelga

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võimukoalitsioon võib jätkata endises koosseisus.
Pärnu võimukoalitsioon võib jätkata endises koosseisus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus üleeile alanud koalitsioonikõnelused edenevad hästi ja valimistel enim hääli saanud Toomas Kivimägi hinnangul ei õnnestu Keskerakonnal juba neli aastat linna valitsenud koalitsioonipartnerite vahele kiilu lüüa.

Toomas Kivimägi Valimisliit sai Pärnu 33liikmelises volikogus 11 kohta, IRL kuus, Reformierakond viis ja Sotsiaaldemokraatlik Erakond kaks mandaati. Seesama koalitsioon on Pärnus juba neli aastat võimul olnud ja plaan on jätkata, vahendas "Aktuaalne kaamera".

Keskerakonnal oma üheksa mandaadiga tuleb opositsiooni jääda. Kivimägi ütles, et esimene kõnelustevoor kulges konstruktiivses õhkkonnas.

Edukalt alanud võimuliidu läbirääkimised annavad talle kindlust väita, et Keskerakonnal ei ole võimalik koalitsioonipartnerite vahele kiilu lüüa.

Uuesti saavad tulevase võimuliidu läbirääkimisdelegatsioonid kokku esmaspäeval. Kivimägi hinnangul pole koalitsioonilepe enam kaugel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles