Sügisõhtusse passib hästi krõbe eestimaine odrakeeks – karask

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tosin naist mahub käsitöötuppa vabalt laua taha nikerdama.
Tosin naist mahub käsitöötuppa vabalt laua taha nikerdama. Foto: Urmas Luik

Möödunud aastal Vaskräämas avatud Seljaku talu käsitöökambrisse kogunevad kolmapäeviti ja laupäeviti käsitööhuvilised osa saama koolitustest, mis tähendab vahel sedagi, et juba koridoris lööb ninna värskelt küpsetatud karaski lõhn.

Toimunud on karpide töötuba, kus igaüks meisterdas endale imekena ehtekarbi, karaski küpsetamise õhtu ning õnnemärgi ja siidisalli maalimise õhtu.

Käsitöökamber asub metsa ja põllu vahel Seljaku talus, kus on käsitööd au sees hoitud juba üle 80 aasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles