Loomeettevõtjad tutvustasid end Vana Linna peol

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steineri aias toimunud moedemonstratsioonil näitas oma uut lastele mõeldud sügiskollektsiooni disainer Lyane Lind (vasakul). Jakke-mantleid kaunistavad trükitud täpid ja Pärnu pitsistuudios valminud pitsimotiivid.
Steineri aias toimunud moedemonstratsioonil näitas oma uut lastele mõeldud sügiskollektsiooni disainer Lyane Lind (vasakul). Jakke-mantleid kaunistavad trükitud täpid ja Pärnu pitsistuudios valminud pitsimotiivid. Foto: Madis Sinivee

Laupäeval koondusid loomeettevõtjad Vana Linna peole Maarja-Magdaleena gildi, Steineri aeda ja Uus 3 majja, et oma tegevust linnarahvale tutvustada. Üritus oli jätkuks eelmisel päeval toimunud inspiratsiooniseminarile, kus arutleti loomemajanduse teemade üle laiemalt.

Vana Linna peol linnarahvale taas ajutiselt avatud Uus 3 maja kolmanda korruse ruumidesse olid kunstnikud rajanud omapärased installatsioonid: kes täitis toa risti-rästi veetud niitide ja peeglikildudega, kes kleepis kõik pinnad täis paberilehekesi.

Teisel korrusel sai näha nüüdistantsuetendusi ja Pärnu arhitektide juhatusel osaleda arutelus, milline võiks linna panoraam välja näha saja aasta pärast. Esimene korrus oli raamatuesitluste, muusikute ja retropuhveti päralt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles