Kooliminejate arvu kasv paisutab Pärnu põhikoole

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sel sügisel avati Pärnu munitsipaal- ja erakoolides kokku 20 esimest klassi. Järgmise paari aasta jooksul esimeste klasside arv kasvab.
Sel sügisel avati Pärnu munitsipaal- ja erakoolides kokku 20 esimest klassi. Järgmise paari aasta jooksul esimeste klasside arv kasvab. Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus alustas tuleval sügisel esimesse klassi tulijate avalduste vastuvõtmist. Vastuvõtukord pole varasemaga võrreldes muutunud, kuid uuendusi toovad käimasolev koolireform ja see, et haridusteed alustab rohkem lapsi.

Sel sügisel avati Pärnus 20 esimest klassi, neist 18 linna- ja kaks erakoolides. Peale kahekümne tavaõppega esimese klassi avati Vanalinna põhikoolis kaks väikeklassi.

Järgmisel sügisel alustab Pärnus kooliteed 22, vajadusel isegi 23 klassi aabitsasaajaid. Neile lisanduvad väikeklassid Kuninga ja Vanalinna põhikoolis ning toimetulekukoolis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles