Meenutame võrkpallimeeste euroradu

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimestena viisid peaaegu poolteist aastakümmet tagasi Pärnu võrkpalli Euroopasse ja tõid Euroopa Pärnusse Jaanus Nõmmsalu (vasakul), Avo Keel, Peterburi mees Kirill Plešakov, Raimo Pajusalu, Argo Meresaar (seljaga) ja teised.
Esimestena viisid peaaegu poolteist aastakümmet tagasi Pärnu võrkpalli Euroopasse ja tõid Euroopa Pärnusse Jaanus Nõmmsalu (vasakul), Avo Keel, Peterburi mees Kirill Plešakov, Raimo Pajusalu, Argo Meresaar (seljaga) ja teised. Foto: Ants Liigus

Enne Pärnu meeste tänast taaslülitumist Euroopa võrkpalliklubide CEV Challenge sarja võiks vaadata korraks minevikku, kus on nii huvitavat kui uhket.

Pärnu on Euroopa klubivõrkpallisarjades osalenud viiel hooajal, saanud kätt proovida nii madalaimas CEV sarjas, Top Teams sarjas kui ühe korra koguni Euroopa Meistrite liigas. Mängitud on 36 kohtumist, millest seni võidetud 21.

Avahooajal oldi osaline rekordis

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles