Ilusaim vaateaken on Sarrusel

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi kaubanduskeskus. Foto on illustreeriv.
Port Arturi kaubanduskeskus. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu Port Arturi kaupluste ja teenindusasutuste vaateakende kaunistamise konkursi võitis rõivakauplus Sarrus, publiku preemia pälvis kodutarvete pood Home&Gourmet.



Sarrus võitis žürii poolehoiu stiilse, käsitööhõngulise, väga lihtsate vahenditega saavutatud hea tulemusega, mis sobib kevadesse ja Port Arturisse ning toetab sajaprotsendiliselt kaupluse üldimagot, tutvustas Port Arturi projektijuht Margit Kurn reklaamiagentuurist Wigur.
 
Sarruse vaateakna lahendus on inspireeritud kodusest õmbluskunstist, Home&Gourmet vaateaknal võidutseb kevad roosas-rohelises õiteilus.
 
Vaateaknaid hindas žürii, kuhu kuulusid Port Arturi arhitektid Ants Tolli ja Anne Tolli, Pärnu linnakunstnik Janno Poopuu, Endla teatri kunstnik Andrus Jõhvik ja dekoraator Argo Juske.
 
Port Arturi külastajate seas 30. aprillil tehtud küsitluse tulemusena selgus, et kaubanduskeskuse külastajate lemmikvaateaken on kauplusel Home&Gourmet.
 
Sarrus asub Port Artur 2 teisel ja Home&Gourmet samas majas kolmandal korrusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles