Pärnu linnapeana jätkab Toomas Kivimägi

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Kivimägi valiti linnapeaks kahel korral. Ametlikul ja salajasel hääletamisel oli tema poolt 23 volinikku, sellele ekslikult järgnenud avalikul hääletusel aga kõik kohal olnud 31 volinikku.
Toomas Kivimägi valiti linnapeaks kahel korral. Ametlikul ja salajasel hääletamisel oli tema poolt 23 volinikku, sellele ekslikult järgnenud avalikul hääletusel aga kõik kohal olnud 31 volinikku. Foto: Ants Liigus

Volikogu valis eile Pärnu linna juhtima senise linnapea Toomas Kivimägi, abilinnapeadena jätkavad varem sel kohal töötanud Romek Kosenkranius, Jane Mets ja Meelis Kukk.

Kivimägi linnapeaks valimise poolt oli salajasel hääletusel 23 rahvaesindajat. Koalitsioon koosneb 22 saadikust, sotside liider Piret Hallik-Sass ütles, et ta hääletas Kivimägi poolt. Kaheksa vastuhäält pärinevad tõenäoliselt opositsiooni jäänud Keskerakonnast, kaht volikogu liiget polnud kohal.

“Tahan südamest tänada neid volinikke, kes hindasid õiglaselt valija tahet. Mul on kahju neist volinikest, kes sellega ei arvestanud,” ütles Kivimägi pärast hääletust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles