Valitsuskomisjon palub televaatajatel digilevi testida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digiboks.
Digiboks. Foto: Raigo Pajula.

Tasuta Eesti telekanaleid edastavate digilevi saatjate arv on kasvanud 30ni. Valitsuskomisjon palub televaatajatel digilevi testida, et saada tagasisidet tavaantenniga vaadatava digitelevisiooni levikvaliteedi parandamiseks.


Telekanalite edastamise eest vastutava AS Levira juhatuse liikme Indrek Lepa kinnitusel kavatsetakse digilevi kvaliteedi tõstmiseks rajada veel mõni uus saatja ja häälestada ümber olemasolevad saatjad, kuid selleks vajatakse televaatajate abi.



Kui kuskil esineb häireid kodumaiste digikanalite vastuvõtul, tuleks sellest digilevi abitelefonil 17 101 või e-posti aadressil digilevi@mkm.ee kohe teada anda.



1. juulil lõpetavad kõik Eesti telesaatjad analoogtelevisiooni edastamise ja teleprogramme näeb tavaantenni kaudu ainult digitaalsena. Tasuta Eesti telekanalite (ETV, Kanal 2, TV3, ETV2, Kanal 11) digitaalseks vastuvõtuks ei ole vaja liituda ühegi teenusepakkujaga. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles