Lõviklubi korraldas kontserdimajas näituse

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõviklubi Pärnu Strand korraldas Pärnu kontserdimajas rahuplakatite võistluse töödest näituse.
Lõviklubi Pärnu Strand korraldas Pärnu kontserdimajas rahuplakatite võistluse töödest näituse. Foto: Elmo Joa

Pärnu kontserdimaja näitusegaleriis on avatud Lionsite rahvusvahelise rahuplakatite võistluse tööde näitus.

Näitusele on välja pandud Pärnu Vene gümnaasiumi, Rääma põhikooli ja ühisgümnaasiumi õpilaste tööd, millede seast valivad välja ja esitavad lõppvõistlusele Eesti piirkonnas kokku kolm tööd Lions-klubid LC Pärnu Strand, LC Pärnu Livonia ja LC Haapsalu Valge Daam.

Rahvusvaheline rahuplakatite võistlus toimub alates 1988. aastast ja sellele esitavad töid 11 kuni 13 aasta vanused lapsed kõikjalt maailmast. Käesoleva aasta teema on „Meie maailm, meie tulevik“  –  „Our World, Our Future“, mis julgustab lapsi loovalt väljendama, kuidas nad kujutlevad meie maailma ja tema tulevikku kunsti kaudu.

Eesti piirkonna plakativõistluse korraldaja, LC Tallinn Veenuse moodustatud žürii koos piirkonna juhatusega valib klubide saadetud tööde hulgast rahuplakatite võistluse Eesti piirkonna võitja töö, mis saadetakse rahvusvahelisele lõppvõistlusele Ameerikasse.

Möödunud aastal osales plakativõistusel 22 Eesti lõviklubi, kusjuures Lionsite peakorterisse Oak Brookis saadetud rahuplakat valiti finalistide hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles