Gulliveri teatrimängu teine finalist on Sütevaka

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond jõudis Gulliveri teatrimängu finaali.
Sütevaka humanitaargümnaasiumi võistkond jõudis Gulliveri teatrimängu finaali. Foto: Madis Sinivee

Eile Endla teatrikohvikus toimunud Gulliveri teatrimängu teise poolfinaali 5.–9. klasside arvestuses võitis Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasium Kuninga tänava põhikooli vastu.

Poolfinaalis esitati kuus teatri- ja filmiteemalist mälumänguküsimust, teise ülesandena pidi võistkond ära arvama sõnu, mida üks võistkonna liige teistele kehakeeles edastas.

Koduse ülesandena esitati näitemäng Eesti imemuinasjutu põhjal. Sütevaka humanitaargümnaasiumil oli selleks muinasjutt “Tõde ja vale”, Kuninga kool tõi publiku ette muinasjutu “Murueide tütred”.

Lahendati tähesegadikku, millest tuli üles leida Endla näitlejate nimed ja vastata küsimusele: “Kes oli kutselise Endla teatri esimene näitejuht?“. Mängu seekordseks külaliseks oli staažikas endlalane Ilona Smeljanski.

Teatrimängu 5.–9. klasside finaal, kus kohtuvad Jõõpre põhikool ja Sütevaka humanitaargümnaasium, toimub 26. novembril Endla teatrikohvikus.

Gulliveri mängust on saanud iga-aastane traditsioon, mis ulatub 2005. aastasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles