Hajaküladele jagus vee ja teede toetust

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Hajaasustusega piirkondade lastega peresid toetab elutingimuste parandamisel regionaalministri algatatud hajaasustuse programm, millesse Pärnumaalt esitati 113 taotlust, enamik neist ehk 104 saab raha.

Maavalitsuse regionaalarengu peaspetsialist Riina Redlich märkis, et riigi pakutud võimalust taotleda programmist toetust majapidamiste vee- ja kanalisatsioonisüsteemide, juurdepääsuteede ning autonoomse elektrisüsteemi väljaehitamiseks kasutas 15 omavalitsust. Need on Are, Audru, Halinga, Häädemeeste, Kihnu, Koonga, Paikuse, Saarde, Sauga, Surju, Tahkuranna, Tori, Tõstamaa, Varbla ja Vändra vald, millest esitatud taotluste järgi olid 67 veesüsteemide, 34 kanalisatsioonisüsteemide, 12 juurdepääsuteede ja üks autonoomse elektrisüsteemi väljaehitamise kohta.

Sõelale jäänute vahel oli maakonnas jagada 187 018 eurot ja 53 senti. Projekti suurim võimalik toetus majapidamise kohta on 6500 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles